Nyhet 1.10.2021

Ge oss respons – hjälp oss att förbättra vår webbtjänst

Vi utreder din tillfredsställelse med vår webbtjänst via en enkät som lanseras på vår webbsida måndagen den 4 oktober. Via enkäten kan du ge respons och utvecklingsförslag för utvecklingen av våra tjänster.

För användare av bordsdator och surfplatta är enkäten öppen i oktober. För användare av mobila enheter insamlas respons med motsvarande enkät i november.

Enkätfönstret öppnas automatisk ovanpå webbsidan. Om du inte vill besvara enkäten, kan du stänga enkätfönstret genom att trycka på krysset i överst på enkäten.

Enkäten syns på sidan endast en gång per dag/per webbläsare. Du ser enkäten högst tre gånger under en månads tid, men aldrig mer än två gånger under samma dag. Om du redan har besvarat enkäten, så kommer den inte att visas för dig på nytt, såvida du inte tar bort sidans kakor.

Bland dem som besvarar enkäten lottas Meteorologiska institutets paraplyn ut

Responsen och utvecklingsidéerna som fås genom nöjdhetsenkäten har mycket stor betydelse för utvecklingen av vår webbtjänst. Vi hoppas därför att så många som möjligt besvarar enkäten!

Webstatus-enkäten förverkligas i samarbete med företaget Userneeds.

Om du vill delta i utlottningen av Meteorologiska institutets paraplyn, meddela oss din e-postadress. I samband med enkäten kan du också skilt gå med i Userneeds online-panel. Då kan du även delta i andra enkätundersökningar. Du kan besvara enkäten också utan att uppge dina kontaktuppgifter.

Mer information

Du kan besvara enkäten också direkt via Userneeds webbsida Problem med ifyllandet av enkäten? Bekanta dig med anvisningarna Userneeds dataskyddsbeskrivning

ResponsEnkätUserneeds